فرآیند غلط آموزش ما باعث کمبود شدید نیروی انسانی ماهر می‌شود

ر عامل مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای خراسان رضوی گفت: ادامه روند غلط آموزش، به بحران کمبود شدید نیروی انسانی ماهر منجر شده و مشکلات زیادی در مسیر توسعه کشور ایجاد می کند.
منصوره شریف الحسینی با اشاره به اینکه «آموزش‌زدگی و خلا کسب مهارت‌های لازم برای اشتغال در بازار کار بسیار مهم  و پیوستگی مستقیم با توسعه اقتصادی دارد»، اظهار کرد: مساله جدی که ما را نگران کرده و باعث شده تا این مجمع را تشکیل دهیم بی‌کاری و بی‌مهارتی نیروی انسانی است که عواقب ناشی از آن بخش زیادی از جامعه را درگیر کرده و مشکلات دیگری همچون مشکلات اقتصادی، اجتماعی، اخلاقی و فروپاشی خانواده‌ها را ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه «موضوع بی‌مهارتی نیروی انسانی با برنامه ریزی قابل حل است»، خاطرنشان کرد: با احترام به همه راه‌ها و مواردی که مطرح شده، راه نجات کشور تربیت نیروی انسانی ماهر است. متاسفانه بی‌توجهی به آنها باعث شده تا افراد با مرگ خاموش، افسرده، خسته، معتاد و دچار مشکلات اخلاقی شوند که از جمله دلایل آن عدم هدایت صحیح افراد به سمت استعدادهایشان است. همچنین گاهی فرهنگ حاکم بر جامعه و فراهم نشدن بستر مناسب برای اشتغال افراد به این مساله دامن می‌زند.
مدیر عامل مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش‌های فنی‌و‌حرفه‌ای خراسان رضوی با تاکید بر اینکه «ما شاهد هدررفت خطرناک نیروی انسانی در جامعه هستیم»، تصریح کرد: مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش‌های فنی و حرفه‌ای تشکیل شده است تا بتواند جلوی هدررفت نیروی انسانی را بگیرد و بتواند انسان‌ها را از ابتدا در مسیر و جایگاه مناسب خود قرار دهد.
شریف الحسینی ادامه داد: با مطالعات و بررسی‌های فراوان نظرات کارشناسان و همچنین طی دوسال تحقیق و آمایش انجام شده آمارهای بسیار مفیدی درباره آمایش جمعیت کشور، مهارت دانش‌آموختگان، نرخ بیکاری، نرخ مشارکت مردم در حوزه اقتصاد به تفکیک سن و جنس و… را جمع آوری کرده‌ایم و در حال حاضر این آمار مبنایی برای سیاست‌گذاری مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش‌های فنی و حرفه‌ای خراسان است.
وی یادآور شد: ادامه روند غلط آموزش، به بحران کمبود شدید نیروی انسانی ماهر منجر شده و مشکلات زیادی در مسیر توسعه کشور ایجاد می کند.
مدیر عامل مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش‌های فنی‌و‌حرفه‌ای خراسان رضوی افزود: یکی از اقدام‌های مهمی که در حال حاضر باید انجام دهیم واگذاری تجربیاتمان به مسئولین مرتبط است و امیدواریم بتوانیم با انتقال این تجربیات یکی از ماندگارترین اعمال خیر را که به واسطه آن فرزندان ایران زمین به مناسب ترین جایگاه علمی و والا دست پیدا می کنند، انجام دهیم.
شریف الحسینی تصریح کرد: پافشاری بر اینکه مدیران تصمیم ساز به خصوص در حوزه آموزشی تصمیماتشان با رعایت دور نمای ایران و بر مبنای تائیدات علمی و پژوهشی باشد، یکی از اقداماتی است که باید در این زمینه صورت بگیرد.
وی افزود: این اقدام موجب می شود تا با رعایت اصل تحلیل هزینه منفعت از هدر رفت منابع مردم به خصوص در حوزه جوانان جلوگیری کنیم.

 

برچسب‌ها: بدون برچسب

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * نشان گذاری شده اند